Nytt år, nya möjligheter…

Planering för våren pågår för fullt här på Ranchen! Vi jobbar för att koppla ihop oss med fler instruktörer, vilket ska bli spännande och utvecklande! Vi kommer även att jobba med  clinics inom ämnet ”horsemanship”, vilket innebär markträning. Detta med en kvinna som är instruktör utbildad av Monty Roberts. Hon jobbar med konceptet JoinUp, vilket är utvecklat av Monty under många år! Vi ser fram emot detta samarbete!

Vi jobbar på med våra nya hästar under vintern! En av överraskningarna är Bonnie, ett femårigt cobsto som kom till oss från Wales i november, har visat sig helt okomplicerad och arbetsvillig! Låter sig ridas i skritt och trav efter totalt ca 3 timmars jobb! Har inte haft några åsikter om varken sadel, träns eller ryttare! Hon var ”straight from the fields”, aldrig hanterad eller verkad. Men snäll som ett lamm! Stod som ett ljus för hovis! Fint att få hem såna individer! Kommer att bli en underbar ponny för en familj att pyssla om!

Några av dom nya hästarna har vi redan nu lagt ut till salu, kolla under fliken!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *