Hästarna på Ulvsby ranch

Vi håller på att uppdatera våra arbetskamrater hästarna här på Ranchen! Några har fått nya ägare och några har kommit till! De nya är:

GUNNAR Gun of Magic: Quartervalack 12 år, kom till oss hösten 2020. Välutbildad med både servo och turbo! Snäll och social!

ADA Hickory, 12 år Quarterdam, med bra skolning, vänlig och stabil. Riden sparsamt de senaste åren, mest i skogen, kan allt!

ALLWHIZ Working (akka Dante) 7 år, Vässad reininghäst. Tanken är att han ska tävlas och vidareutbildas i fler grenar än reining. Välskolad på riktigt! Snäll och social han åxå!

HARRY POTTER

17 årig valack, okänd ras. Stark och snäll! Kom till oss förra året från Filipstads Ridklubb, där han var en stor favorit! Har blivit det hos oss också! Bara älskar att vara med ute i skogen!

Nedan är de ”gamla” som fortfarande finns kvar hos oss!

JOLINE
En av våra egna uppfödningar, mamma till Yoda. Welsh partbreed, stabil och fantastiskt sköna gångarter.

MANGE

Han är en korsning quarter/arab som kom till oss 2015. Kul att rida, mycket bra alternativ för den vane ryttaren! 

MAXIS
En av våra trotjänare, som varit med oss i många år! Ärlig häst som gör allt du ber om. Var tänkt som en stjärna inom travsporten, då hans pappa heter Copiad, men den karriären valde han själv bort. Detta är vi tacksamma för! Perfekt för den mindre vane ryttaren!

TOOTSIE
Dotter till Peggy, quarter, född 2010, vårt första föl på gården! Mycket motor och arbetsvillig till tusen!

LULU
Welsh cobsto, född 2008 och kom till oss från Wales 2016. Var familjehäst i sitt förra hem, och har allt en cob ska ha; gångarter och en otrolig utstrålning! En prinsessa, och hon vet om det…  Hon går med på både uteritter och lektioner. Sköter jobbet utmärkt!