Hästarna på Ulvsby ranch

JOLINE
En av våra egna uppfödningar, mamma till Yoda. Welsh partbreed, stabil och fantastiskt sköna gångarter. Jobbar under vintern på Karlstad Ridklubb. Hemma igen i mitten av juni-20.

MANGE

Han är en korsning quarter/arab som kom till oss 2015. Kul att rida, mycket bra alternativ för den vane ryttaren! Under vintern finns Mange hos privat ryttare i Stockholm. Kommer hem juni 2020.

MAXIS
En av våra trotjänare, som varit med oss i många år! Ärlig häst som gör allt du ber om. Var tänkt som en stjärna inom travsporten, då hans pappa heter Copiad, men den karriären valde han själv bort. Detta är vi tacksamma för! Perfekt för den mindre vane ryttaren!

PEGGY
Denna fantastiska quarterdam har vi haft sedan hon var två år, och numera är hon en av våra bästa hästar. Hon fungerar bra både för den ovane och mer rutinerade ryttaren och är en läromästare. Hon är mamma till Tootsie.

SAMSON
Welsh cobvalack, arbetar i ridskolan och gör sitt bästa. Varit hos oss i drygt tre år och perfekt i lynne och storlek! Jobbar över vintern på Karlstad Ridklubb, hemma igen i juni 2020.

TOOTSIE
Dotter till Peggy, quarter, född 2010, vårt första föl på gården! Mycket motor och arbetsvillig till tusen!

YODA
Son till Joline, född ute i flocken en julimorgon 2015.  Börjar jobba i vår verksamhet lite försiktigt under 2020.

SOCKS
Welsh cobvalack som kom till oss från Wales 2016 som helt ohanterad 3-åring. Under utbildning. Kommer att bli nåt alldeles extra! Kommer att börja arbeta i vår verksamhet under våren 2020.

LULU
Welsh cobsto, född 2008 och kom till oss från Wales tillsammans med de andra 2016. Var familjehäst i sitt förra hem, och har allt en cob ska ha; gångarter och en otrolig utstrålning! En prinsessa, och hon vet om det…  Hon går med på både uteritter och lektioner. Sköter jobbet utmärkt!

JIGSAW
Rejäl welsh partbreed, född 2010 med speciell utstrålning då han är skäck. (Isaks favvofärg..) Under omskolning till westernhäst, är med på en och annan lektion under rutinerade ryttare. Till salu.