Vi håller western levande

Hästarna på Ulvsby Ranch

Här är alla våra fina arbetskamrater här på Ranchen!

Nics Teddybear ”Texas”
2011-05-21 / Quarter

En stor kille med ett lika stort hjärta – kärlek vid första ögonkastet för Stina. Välskolad med otroligt fina gångarter. Flyttade till ranchen i juni 2023 och upptäcker nu miljöerna tillsammans med bästisen Sam. Otroligt social och kan pussas på kommando, älskar att bli kliad och myser gärna. Förhoppningarna är att Texas ska få komma ut lite på tävlingsbanorna tillsammans med Stina.

Texas ”Totte”
2017-06-10 / Korsning mellan quarter och cob

Totte är en riktigt gullig häst som är här på lån. Snäll, positiv och mycket läraktig är tre ord som beskriver Totte bra. Totte gillar också att bli kliad och det är lätt att fastna ute i hagen, att han sedan är söt som socker gör det inte lättare att gå därifrån.

Lill Hasse ”Hasse”
2012-05-25 / Kallblodstravare

En av stallets största hästar, lika snäll som han är stor. En riktig klippa på våra uteritter och passar de flesta ryttare. En mjuk och fin kille! Här på lån från Lenas syster.

Born Winner ”Bernie”
2017-05-07 / Varmblodstravare

En kille med glimten i ögat som kom till Stina i maj 2023 och är under utbildning för att bli en verksamhetshäst. Har tidigare sprungit in nästan en halv miljon kronor. Mycket social och vill lära sig. En fin och mjuk kille som kommer bli en fantastisk ridhäst när Stina utbildat färdigt honom.

Sierra Poco Twist ”Sierra”

2006-06-27 / Quarter

En prinsessa och hon vet det! Fin häst att rida som snällt följer med på det mesta, pigg och framåt.

ADA Hickory ”Ada”

2009-04-08 / Quarter

En fin dam med bra skolning. Vänlig, trygg och stabil. Älskar att bli kelad med och är mycket trevlig att rida oavsett erfarenhet.

Harry Potter ”Harry”

2004-01-01 / Kallblodskorsning

Eriks ögonsten men är fortfarande med en del i verksamheten. Stabil och vet precis var han ska sätta hovarna i skogen. Älskar att upptäcka nya stigar och att stanna på lite fikapaus emellanåt.

 

Magic Wand Set Up ”Mange”

2010-01-01 / Korsning mellan quarter och arab

Supersöt liten häst och tackar aldrig nej till lite mys. Kom till ranchen 2015 och gör sitt jobb mycket bra. Tycker livet är roligt och hänger med på allt!

Ben Maxim ”Maxis”
20xx-xx-xx / Varmblodstravare

En av våra trotjänare, som varit med oss i många år! Ärlig häst som gör allt du ber om. Var tänkt som en stjärna inom travsporten, då hans pappa heter Copiad, men den karriären valde han själv bort. Detta är vi tacksamma för! Perfekt för den mindre vane ryttaren!

Inackorderade hästar

Isa
20xx-xx-xx / Quarter

En fin dam som vet precis hur hon vill ha det. Mångsidig häst som ställer upp på det mesta. Älskar att bada och umgås med bästisen Mange.

Sam
20xx-xx-xx / Arabiskt fullblod

Social och snäll med bra skolning. Umgås med bästisens Maxis och ”lillebror” Texas. Är ofta täthäst på våra ridturer vilket är ett jobb han sköter perfekt.

Grå
20xx-xx-xx / Kallblodstravare

Mer info kommer! 

Mula
20xx-xx-xx / Mula

Mer info kommer!