Vi håller western levande

Ridweekend

Under en helg rider du och provar på westernridning genom magiska uteritter i skog och mark. För er som vill kombinera uteritter och träning på ridbanan går även detta bra. Vi utformar helgen så att alla blir nöjda! Ridweekend passar alla, både nybörjare och erfarna – vi utgår från er kunskapsnivå. Våra hästar är trygga och vänliga. Vad behöver du ha med dig? Kläder efter väder och oömma skor.

För att boka en ridweekend behöver du göra följande – boka boende själv på Ulvsby Ranch via www.booking.com, det finns även möjlighet till andra aktiviteter på ranchen som inte är hästrelaterade. Du behöver också göra en bokningsförfrågan till Stina om ridweekend via mail. Boende ingår alltså inte i priset för ridweekend.

Priser för 2024 är för en hel helg (fre-sön) 4000 per person, boende och mat ingår ej. Frukost ingår dock! Priset för en halv helg (fre-lör eller lör – sön) 3200 per person, boende och mat ingår ej. Frukost ingår dock! Minimum 2 personer. För bokning eller frågor maila till info@ulvsbyranch.com eller ring till Stina 076-10 85 111

Avbokningsvillkor
Bokningar som avbokas senare än 5 dagar innan avtalad tid debiteras 100 % av priset.