Vi håller western levande

Westernridskola

För dig som vill lära dig att rida western är ridskolan en bra möjlighet. Alla är välkomna oavsett ålder och ridvana. Allt från nybörjare till erfarna ryttare. Du rider terminsvis i en grupp som passar din nivå. Du rider varannan vecka i din grupp där vi har ett maxantal på 4 personer, lektionen är 60 minuter (uppsittning inte inkluderat). Ridlektionerna anordnas på tisdagar och onsdagar på jämna veckor och onsdagar på udda veckor, dock kan dagarna utökas om intresset finns. Lektionerna hålls på kvällstid 16.55-20.10.

Alla våra hästar är mycket säkra och trygga och du kan vara säker på att hitta just din favorit bland dem! Du kommer att bli förvånad hur snabbt det går att lära sig att styra och rida hästen i alla olika gångarter även om du aldrig ridit förut.

Terminspriset för 2023 är 4500:- och går att dela upp om så önskas. Anmälningarna ökar stadigt så för att vara säker på en plats bör du anmäla dig så fort som möjligt. För närvarande är det fullt i våra grupper (HT-23), men det går bra att höra av sig för att ställa sig på väntelistan samt anmäla sig till VT-24.

Vi erbjuder även privatlektioner i viss mån de dagar då det inte är ridskola. Priset för en privatlektion är 700 kr. På din lektion utgår vi från den nivån du befinner dig på och tränar på vanligt förekommande moment inom westernridningen.

Anmälan sker till info@ulvsbyranch.com eller på telefon till Stina 076-10 85 111 alternativt stina@ulvsbyranch.com