Vi håller western levande

Westernridskola

Vi anordnar ridskola för dig som vill lära dig mer om western! På vår ridskola får du träna på vanligt förkommande moment inom olika discipliner inom westernridning. Alla är välkomna oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vi har grupper som både passar nybörjare och mer erfarna. Ridskolan anordnas terminsvis där du rider varannan vecka i din grupp. Grupperna har ett maxantal på 4 personer för att du ska få så mycket tid som möjligt med din instruktör och lektionen är 60 minuter (uppsittning är inte inkluderat). Ridlektionerna anordnas måndag och tisdagar 16.55-20.10. Självklart kan vi tänka oss att utöka dagarna med ridskola om intresse finns.

Vi har hästar som passar de absolut flesta men gemensamt för hästarna är att de är snälla och trygga. Vi är helt säkra på att du kommer att hitta just din favorit bland dem. Då våra hästar är duktiga på sitt jobb så kommer du snabbt in i hur man styr och kontrollerar hästen i dess olika gångarter.

Terminspriset för vårterminen 2024 är 4500:- och går att dela upp om så önskas. Anmälningarna ökar stadigt så för att vara säker på en plats bör du anmäla dig så fort som möjligt. Vårterminen startar vecka 8 och just nu har vi två platser kvar. Om det finns intresse kan det även gå att starta upp två nya grupper.

Vi erbjuder även privatlektioner de dagar då det inte är ridskola. Priset för en privatlektion är 700 kr. På din lektion utgår vi från den nivån du befinner dig på och tränar på vanligt förekommande moment inom westernridningen.

Anmälan sker till info@ulvsbyranch.com eller på telefon till Stina 076-10 85 111 alternativt stina@ulvsbyranch.com