Vi håller western levande

Kick off – Konferens – Teambuilding

Letar du efter roliga aktiviteter och upplevelser för en kick off, konferens eller teambuilding? Vi ordnar aktiviteter i en äkta westernanda som passar din grupps önskemål. Här nedan finner du beskrivning på de mest bokade aktiviteterna och upplevelserna som vi kan leverera till ert företagsevent. Självklart kan vi också sy ihop ett anpassat paket utifrån era önskemål. Pris från 700 kr/person. För bokning eller frågor maila till info@ulvsbyranch.com eller ring till Stina 076-10 85 111

COWBOYS PÅ HÄSTRYGGEN
Under denna aktivitet får ni en historieberättelse om westernridning och dess ursprung. Teorin följs av en introduktion i ridningen på ridbanan och därefter rider hela gänget ut på en tur i skog och mark. Våra hästar är så trygga att även den som aldrig suttit på hästryggen klarar detta galant! Väl tillbaka på ranchen står grillen tänd för en fin köttbit med tillbehör. Och för att ytterligare utmana gänget finns möjligheten att dansa linedance.

WESTERNINSPIRERAD FEMKAMP
Vi delar in gruppen i olika lag som gör upp om segern efter att ha provat på några klassiska tävlingsmoment i sann westernanda. Samtliga uppdrag poängsbedöms och innan kvällens slut har vi korat en segrare.