Vi håller western levande

Kick off – Konferens – Teambuilding

Letar du efter roliga aktiviteter och upplevelser för en kick off, konferens eller teambuilding? Vi ordnar aktiviteter i en äkta westernanda som passar din grupps önskemål. Här nedan finner du beskrivning på de mest bokade aktiviteterna och upplevelserna som vi kan leverera till ert företagsevent. Självklart kan vi också sy ihop ett anpassat paket utifrån era önskemål. Pris från 700 kr/person. För bokning eller frågor maila till info@ulvsbyranch.com eller ring till Lena 070-676 60 35 alternativt Isak 070-537 39 80.

 

EN DAG PÅ RANCHEN
Här får ni med hatten på och under lekfulla former ta ett kliv in i cowboyens vardag. Ni tilldelas olika arbetsuppgifter som  till exempel bygga staket, fixa elden, laga maten eller koka kaffet. Ni kan också få uppdraget att fånga tjuren och tämja hästen. För väl utfört arbete tjänar laget dollar som sen kan användas vid spelbordet och baren i saloonen eller bordellen en våning upp…

 

 

 

COWBOYS PÅ HÄSTRYGGEN
Under denna aktivitet får ni en historieberättelse om westernridning och dess ursprung. Teorin följs av en introduktion i ridningen på ridbanan och därefter rider hela gänget ut på en tur i skog och mark. Våra hästar är så trygga att även den som aldrig suttit på hästryggen klarar detta galant! Väl tillbaka på ranchen står grillen tänd för en fin köttbit med tillbehör. Och för att ytterligare utmana gänget finns möjligheten att dansa linedance.

 

 

 

WESTERNINSPIRERAD FEMKAMP
Vi delar in gruppen i olika lag som gör upp om segern efter att ha provat på några klassiska tävlingsmoment i sann westernanda. Samtliga uppdrag poängsbedöms och innan kvällens slut har vi korat en segrare.